04 Ağustos 2026
Altın 6211.55
BIST 13410.54
Dolar 47.5413
Euro 54.7513
Sterlin 63.5125
Ankara 20°C

Silifke'de 'Kutlu Doğum' Coşkusu Yaşanıyor

Silifke'de 'Kutlu Doğum' Coşkusu Yaşanıyor
Mersin’in Silifke ilçesinde düzenlenen ‘Kutlu Doğum Haftası’ etkinlikleri Göksu Otel yanındaki aile çay bahçesinde başladı.


Mersin’in Silifke ilçesinde düzenlenen ‘Kutlu Doğum Haftası’ etkinlikleri Göksu Otel yanındaki aile çay bahçesinde başladı.

İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Silifke Şubesi tarafından hazırlanan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Kur’an-ı Kerim ve ilahilerin okunduğu programda ‘kutlu doğum’ pastası kesildi.

Müftü Bekir Kaplan, Kutlu Doğum Haftası’nda daha çok kişiye ulaşarak peygamber sevgisini aşılamayı hedeflediklerini söyledi.

Hazreti Muhammed (sav)’in hayatından örnekler veren Kaplan, "Onu iyi bilmek, prensiplerine uymak gerek. Allah tüm güzellikleri Hz. Muhammed (sav)’e vermiş. İnsanlar varlık sebebini kaybetmemeli. Efendimizin hayatını örnek almalı. İnsan olarak en rahat ettiğimiz ve edeceğimiz yer yuvamızdır, ailemizdir. O tatlı yuva Peygamberimizin dediği gibi cennetten bir köşedir. Öyleyse peygamberimizin aile hayatını ve yaşantısını örnek alarak yaşayalım." dedi.
Törene Kaymakamı Fatih Damatlar, Emniyet Müdürü Volkan İmişçi, Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel ve vatandaşlar katıldı.
CİHAN

Silifke'de 'kutlu doğum' coşkusu yaşanıyor

Silifke'de 'kutlu doğum' coşkusu yaşanıyor

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir