1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Simav Özel Bahar Koleji Bahar Şenliği Düzenledi
Simav Özel Bahar Koleji Bahar Şenliği Düzenledi

Simav Özel Bahar Koleji Bahar Şenliği Düzenledi

Kütahya'nın Simav ilçesinde bulunan Özel Bahar Koleji, eğitim yılının bitmesine az bir zaman kala öğretmen, öğrenci ve velilerle bahar şenliği düzenlendi.

A+A-

Kütahya'nın Simav ilçesinde bulunan Özel Bahar Koleji, eğitim yılının bitmesine az bir zaman kala öğretmen, öğrenci ve velilerle bahar şenliği düzenlendi. Gölcük krater gölünde düzenlenen şenliğe Simav Kaymakamı Yüksel Ünal, Simav Devlet Hastanesi Başhekimi Mesut Karaca, Özel İpek Eğitim Kurumları Genel Müdürü Yakup Bayır, Körfez Dershanesi idarecileri, Simav Öğretmenler Yardımlaşma Derneği üyeleri, Dostluk Buketleri Bayan Derneği ve birçok vatandaş katıldı.

Öğrencilerin kış boyu yoğun ders programı sebebiyle oluşan yorgunluklarını atması için böyle bir program düzenlediklerini belirten Okul Müdürü Ahmet Tekiş, “Bu tür etkinliklerdeki amaç, SBS öncesi öğrencilere moral vermek ve streslerinin atılmasını sağlamaktır. Bahar şenliğiyle öğrenci, veli ve öğretmen kaynaşmasını hedefliyoruz.” dedi. Öğretmen ve çocuklarla birarada olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten velilerden Sedat Kızılaslan ise, “Her sene olduğu gibi katılımın yoğun olduğu şenliğimizde çocuklarımız gönüllerince eğlendi. Bahar Koleji’nin bahar şenliği, ilçemizde bir gelenek haline gelmeye başladı.” şeklinde konuştu.

Bahar şenliğinde kurulan oyun parkında halat çekme, yumurta taşıma ve çuval yarışmaları yapıldı. Müzik öğretmeni Volkan Aydın da bir konser verdi. CİHAN

Simav Özel Bahar Koleji bahar şenliği düzenledi

Simav Özel Bahar Koleji bahar şenliği düzenledi

Simav Özel Bahar Koleji bahar şenliği düzenledi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.