17 Aralık 2025
Altın 5923.603
BIST 11275.79
Dolar 42.7174
Euro 50.1032
Sterlin 56.9682
Ankara 5°C

Sincan’da Peygamber Aşkı Dualarla Yaşanacak

Sincan’da Peygamber Aşkı Dualarla Yaşanacak
Sincan Kaymakamlığı, Sincan Belediyesi ve Sincan Müftülüğü, Peygamber Efendimiz'in (sas) 1442.

Sincan Kaymakamlığı, Sincan Belediyesi ve Sincan Müftülüğü, Peygamber Efendimiz'in (sas) 1442. doğum yılını rahmetle anmak için bir program hazırlıyor.

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle bir dizi program düzenleyen Sincan Belediyesi, 17 Nisan Çarşamba günü saat 20.00’de Harikalar Diyarı Aile Yaşam Merkezi Kapalı Spor Salonu’ndaki programa davet etti.
İlahiler, salavatlar ve sohbetlerle Peygamber Efendimiz'in (sas) anılacağı programın sunuculuğunu Bahri Özüpek yaparken, Niğde İl Müftüsü Hasan Çınar da dualarıyla, Celalettin Ada ilahileriyle katılacak.

“Ben güzel ahlâkı tamamlamak için gönderildim” buyuran Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sas)’in 1442. doğum yılı şerefine düzenlenecek programa Sincan Kaymakamı Ufuk Seçilmiş, Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Sincan Müftüsü Osman Şener ve çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor.

Kutlu Doğum Haftası için düzenlenen programa herkesi davet eden Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, “Âlemlere Rahmet olan Peygamber Efendimiz'in (sas), dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümünü kutlamaya hazırlanıyoruz. Efendimiz'in (sas) çağlar önce insanlığa bıraktığı barış, sevgi ve kardeşlik mesajının iyi anlaşılıp değerlendirilmesi dileklerimle bütün vatandaşlarımızın Kutlu Doğum Haftası’nı kutlar, saygı ve şükranlarımı sunarım.” dedi.
CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir