10 Ekim 2026
Altın 6643.97
BIST 12265.98
Dolar 49.1434
Euro 54.9455
Sterlin 64.882
Ankara 12°C

SINIRDA KAÇAKÇILIK OLAYLARI

SINIRDA KAÇAKÇILIK OLAYLARI
Operasyonlarda 57 kişi gözaltına alındı!..
HATAY Reyhanlı ilçesine bağlı Suriye sınırına yakın köylerde, kaçakçılık olaylarına yönelik düzenlenen operasyonlarda 3 ayda tam 100 ton mazot ele geçirildi; 57 kişi de gözaltına alındı.
 
Reyhanlı ilçesine bağlı Kuşaklı, Bükülmez, Oğulpınar, Kavalcık ve Beşaslan köylerinde ve yol güzergahlarında Suriye sınırından kaçakçılık olaylarının önlenmesi için yürütülen çalışmalar kapsamında 3 ayda 50 operasyon düzenlendi.

İhbar üzerine güvenlik güçlerinin yolda yaptıkları denetimlerde Suriye'den getirildiği değerlendirilen mazotları taşıdıkları belirlenen 49 kamyon, otomobil ve kamyonete el kondu. Operasyonlarda 100 ton kaçak mazot ele geçirildi. Gözaltına alınan 57 kişiden 8'i tutuklandı.

Ele geçirilen kaçak mazotların piyasa değerinin ise, tam 500 bin lira civarında olduğu belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir