06 Kasım 2026
Altın 6545.38
BIST 11482.6
Dolar 50.1419
Euro 55.9319
Sterlin 66.7823
Ankara 8°C

Sinop'tan Gelen İşadamları Erciş'i Gezdi

Sinop'tan Gelen İşadamları Erciş'i Gezdi
Sinop'un Boyabat ilçesinden gelen Boyabat İşadamları Derneği (BİŞAD) üyeleri Van, Bitlis ve Muş'a 3 günlük gezi düzenledi. 22 kişiyle Erciş'e gelen işadamlarını Erciş Sanayicileri ve İşadamları Derneği üyeleri karşıladı.Erciş İşadamları Derneği B

Erciş İşadamları Derneği Başkanı Önder Beyaztaş konuşmasında Erciş'e gelen esnafları ağırlamaktan onur duyduklarını, iş adamlarıyla iş görüşmesi de yaptıklarını, onların tecrübelerinden istifade ettiklerini anlattı.

Misafir işadamları, öğretmenler derneğinin açmış olduğu okuma salonunu gezdi. Okuma salonu öğrencileri işadamlarının her birisine karanfil hediye etti.

BİŞAD Başkanı Mehmet Gökgöz de konuşmasında Erciş'i çok beğendiğini, Doğunun güzellikleri karşısında hayran kaldıklarını, Erçiş'li işadamlarına kendilerine gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ettiğini ifade etti. Boyabat'ta da işadamları olarak böyle bir girişimde bulunacaklarını belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir