27 Temmuz 2026
Altın 6233.88
BIST 13901.17
Dolar 47.3517
Euro 53.968
Sterlin 62.7161
Ankara 28°C

Şişli'de 19 Mayıs Coşkusu

Şişli'de 19 Mayıs Coşkusu
19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Şişli’de coşkuyla kutlandı. Binlerce insan ellerinde Türk bayraklarıyla yürüdü.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Şişli’de coşkuyla kutlandı. Binlerce insan ellerinde Türk bayraklarıyla yürüdü.

Halaskargazi Caddesi üzerindeki Atatürk Evi’nde bir araya gelen grup, Mecidiyeköy istikametine doğru yürüyüşe geçti. Yürüyüş esnasında araç trafiği durduruldu. Yaklaşık 10 bin kişi ellerindeki Türk bayrakları ile uzun bir kortej oluşturdu. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de minibüsün üzerinde halkı selamladı.

Yürüyüşe katılmaları sebebiyle çok mutlu olduklarını belirten vatandaşlar, herkesin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladıklarını söyledi.

Kalabalıktan memnun olan bir diğer kesim de bayrak satıcılarıydı. Bir adet bayrağı 5 liraya satan bayrak satıcıları işlerinin iyi olduğunu ifade etti. CİHAN

Şişli'de 19 Mayıs coşkusu

Şişli'de 19 Mayıs coşkusu

Şişli'de 19 Mayıs coşkusu

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir