06 Ağustos 2026
Altın 6537.36
BIST 13703.13
Dolar 47.57
Euro 55.1077
Sterlin 64.2201
Ankara 21°C

Sivas Belediyesi'nde Yeni Yapılanma

Sivas Belediyesi'nde Yeni Yapılanma
Sivas Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler ile Bilgi İşlem Müdürlüğü'nden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine Hasan Çağlar getirildi.

Sivas Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler ile Bilgi İşlem Müdürlüğü'nden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine Hasan Çağlar getirildi. Çağlar, görevine 11 Şubat 2013 itibarıyla başladı.

Görsel ve işitsel yayıncılık alanındaki tecrübesi ve birikimiyle belediye hizmetlerinin halka daha etkin aktarılmasında çok önemli misyonlar yüklenecek olan Çağlar, daha güzel bir Sivas için mesai sürdürecek. Sivas Belediyesi’nde Orhan Demirok, Mehmet Muaz Uzun, Mehmet Avcı, Cafer Çongar, Hayri Köse ve Yılmaz Uysal, başkan yardımcılığı görevini sürdürürken, Çağlar, 7. başkan yardımcısı olarak görev yapacak.

HASAN ÇAĞLAR KİMDİR?

1967 yılında Sivas’ta doğdu. Türkiye genelinde günlük olarak yayınlanan Gündüz Gazetesi'nin Sivas Temsilciliği ile basın sektörüne giren Hasan Çağlar, Sivas’ın ilk kurulan radyosu Sancak FM’de görev yaptı. Çağlar, Sipas TV Haber Merkezi'nde muhabirliğin ardından SRT Haber Müdürlüğü görevinde bulundu. NTV Sivas İl Temsilciliği'ni de uzun yıllar sürdüren Çağlar, son olarak Yeniülke Gazetesi'nin haber müdürlüğüne getirildi. 2003 yılında Sivas Adliyesi'nde göreve başlayan Çağlar, 2005 yılında kurulan Sivas Adliyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü'nde bilgi işlem şefi olarak görev yaptı. Adalet Meslek Yüksekokulu mezunu olan Çağlar, lisans eğitimine Açık Öğretim Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde devam etmekte. Çağlar, evli ve üç çocuk babası.
CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir