05 Kasım 2026
Altın 6624.34
BIST 11433.62
Dolar 50.0461
Euro 56.2781
Sterlin 67.2218
Ankara 13°C

Sivas’ta Dilenci Operasyonu

Sivas’ta Dilenci Operasyonu
Sivas Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi şehirde kentin işlek cadde ve sokaklarında artış gösteren dilencilere yönelik operasyon düzenledi.

Sivas Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi şehirde kentin işlek cadde ve sokaklarında artış gösteren dilencilere yönelik operasyon düzenledi. Zabıta Müdürlüğü, dilencilere para ve benzeri yardımların yapılmaması konusunda vatandaşları da uyardı. Emniyet Müdürlüğü ile işbirliği halinde düzenlenen operasyonlarda, özellikle cami çevrelerindeki dilenciler toplandı.

Cami önlerinde ve ana caddelerde vatandaşların dini duygularını istismar ederek, çeşitli yardımlar toplayan söz konusu dilencilere, 5826 sayılı Kabahatler Kanunu’nun 33. maddesine istinaden cezai işlem uygulandı.

Operasyon sonrası yakalanan kişilerin Kayseri'nin Melikgazi ilçesinden ve Amasya'dan geldiği tespit edildi. 10 dilencinin yakalandığı, operasyonların önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirtildi. CİHAN

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir