14 Mayıs 2026
Altın 6833.12
BIST 14598.47
Dolar 45.4165
Euro 53.3348
Sterlin 61.2234
Ankara 11°C

Sky Airlines, Kuveyt’e de Uçmaya Başladı

Sky Airlines, Kuveyt’e de Uçmaya Başladı
Yaklaşık 5 ay önce tarifeli iç hat seferlerine başlayan ve 250 binden fazla yolcu taşıyan Sky Airlines, dış hat uçuşlarını artırıyor.

Yaklaşık 5 ay önce tarifeli iç hat seferlerine başlayan ve 250 binden fazla yolcu taşıyan Sky Airlines, dış hat uçuşlarını artırıyor. Şirket, dış hatlarda KKTC’den sonra Kuveyt’e de tarifeli seferler düzenlemeye başladı. Tarifeli dış hat seferleri, Antalya’dan Kuveyt’e pazartesi ve perşembe günleri karşılıklı olarak yapılacak!

Sky Airlines Genel Müdürü Tahir Görgülü, yeni destinasyonlarla dış hatlarda da büyümek istediklerini söyledi. Kuveyt’in, potansiyeli olan zengin bir ülke olduğunu belirten Görgülü, “Kuveytlilerin Antalya’ya oldukça fazla ilgi gösterdiğini gördük ve bu ülkeyle Antalya arasına direkt uçuş düzenleme kararı aldık. Bu uçuşlarla birlikte ülkemize gelen Kuveytlilerin Türk turizmine artan oranda katkıda bulunacağına inanıyoruz.” dedi. Görgülü, Sky Airlines’ın tarifeli dış hat uçuşlarındaki destinasyonlarının gelen talep doğrultusunda artabileceğini kaydetti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir