1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Şoförler Ve Otomobilciler Odası'ndan Tso'ya Ziyaret
Şoförler Ve Otomobilciler Odasından Tsoya Ziyaret

Şoförler Ve Otomobilciler Odası'ndan Tso'ya Ziyaret

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek ve yönetim kurulu üyeleri Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TSO) ziyaret etti.

A+A-

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek ve yönetim kurulu üyeleri Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TSO) ziyaret etti.

Ziyarette Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker'in şehir dışında olmasından dolayı Şoförler Odası Başkanı Cevdet Civelek ve yönetim Kurulu üyelerini Meclis Başkanı Faruk Yazıcı ile TSO Başkan vekili Niyazi Özcan karşıladı. Ziyaret amaçlarının hayırlı olsun dileklerini sunmak olduğunu kaydeden Cevdet Civelek, Ereğli'nin sorunlarının aşılmasında birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi gerektiğini söyledi. Civelek konuşmasında "Bundan sonra Ereğli' ye yatırımların sizlerin sayesinde daha iyi geleceğini düşünüyorum. Yönetim kurulunda genç ve deneyimli arkadaşlar var. Sizlere üyeleriniz güvendi ve oy verdi. Sizlerde Ereğli halkını utandırmazsınız. Ereğli Şoförler odası olarak da Sanayi odası ile iş birliği yapmaya hazırız." dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Faruk Yazıcı ise konuşmasında, "Sizlere ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sizlerden bu birlik ve beraberlik mesajlarını alırken bizler de heyecanlanıyoruz. Ereğli'nin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Bizlerin oluşturduğu birlik ve beraberlikle Ereğli'ye katkı sağlayacağımızı düşünüyorum. Şoför arkadaşlarımızın sorunlarını da çözmek adına hep beraber sorunları masaya yatıracağız." diye konuştu. CİHAN

Şoförler ve Otomobilciler Odası'ndan TSO'ya ziyaret

Şoförler ve Otomobilciler Odası'ndan TSO'ya ziyaret

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.