31 Temmuz 2026
Altın 6226.2
BIST 13292.93
Dolar 47.5167
Euro 54.7604
Sterlin 63.9748
Ankara 19°C

Son Nefesini Yaptırdığı Camide Verdi

Son Nefesini Yaptırdığı Camide Verdi
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde hayırsever bir vatandaş, yapımına katkıda bulunduğu camide geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde hayırsever bir vatandaş, yapımına katkıda bulunduğu camide geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Vatandaşın sağlığında, yakınlarına son nefesini camide vermek istediğini söylediği öğrenildi.

        Yenişehir Mahallesi Arda Sokak'ta ikamet eden Davut Yakut (79), bir fabrikadan emekli olduktan sonra, mahallelerine Yavuz Sultan Camii'nin yapılması için arkadaşlarıyla birlikte dernek kurdu. Yakut'un bir süre başkanlık yaptığı derneğin de katkılarıyla cami 6 yıl önce tamamlandı. En büyük arzusunun camide ölmek olduğu belirtilen Yakut, dün yatsı namazını eda ederken kalp krizi geçirdi. Camide hayatını kaybeden Yakut, aynı camide kılınan cenaze namazının ardından bugün Karaabdülbaki köyünde toprağa verildi.
CİHAN

Son nefesini yaptırdığı camide verdi

Son nefesini yaptırdığı camide verdi

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir