16 Şubat 2026
Altın 6994.08
BIST 12433.5
Dolar 43.7073
Euro 51.8432
Sterlin 59.6177
Ankara 9°C

Sonunda dizide evlendiler!

Sonunda dizide evlendiler!
Tolgahan Sayışman ve Serenay Sarıkaya, sonunda dizi de olsa evlendiler.
Gerçek hayatta nikâh masasına oturmadan ilişkilerini sonlandıran Tolgahan Sayışman ve Serenay Sarıkaya, oynadıkları dizide nikâh masasına oturdu.

Lale Devri dizisinin geçtiğimiz Cumartesi günkü bölümünde rol gereği evlenen Sayışman ve Sarıkaya'nın izleyenlere bir de sürprizi vardı.

Dizideki nikâh sahnesinde çiftin şahitliğini futbolcu Uğur Boral yapıyor..

"OYUNCULUK ZOR"

Uğur Boral da dizideki rolü hakkında Twitter'da açıklamalar yaptı. Boral, "İlk transferimi gerçekleştirdim. Lale Devri setindeyim" derken, "Şu an gece 03:30 ve çekim bitmedi. Oyunculuk gerçekten zor meslek. Sadece mimik yaptığım halde bittim tükendim" dedi.

BÖLÜM 2 HAZİRAN'DA.

Takipçilerinin "Oyunculuk mu yapacaksınız?" sorusuna Boral, "Tolga kardeşimize bir anımız olsun diye böyle bir şey yaptık! Oyunculuk için ne yeteneğim ne de hevesim var. Bir bölüm konuk oyuncu oldum. Bölüm 2 Haziran'da yayınlanacak" şeklinde yanıt verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir