1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Sorgun 12 Dev Adam Basketbol Okulu Sporcuları Piknikte Buluştu
Sorgun 12 Dev Adam Basketbol Okulu Sporcuları Piknikte Buluştu

Sorgun 12 Dev Adam Basketbol Okulu Sporcuları Piknikte Buluştu

Kurulduğu yıl Türkiye şampiyonu olarak kategorisinde büyük bir başarıya imza atan Sorgun 12 Dev Adam Basketbol Okulu kış dönemi çalışmalarını, Basketbol Federasyonu Yozgat İl Temsilcisi Ecz.

A+A-

Kurulduğu yıl Türkiye şampiyonu olarak kategorisinde büyük bir başarıya imza atan Sorgun 12 Dev Adam Basketbol Okulu kış dönemi çalışmalarını, Basketbol Federasyonu Yozgat İl Temsilcisi Ecz. Ergin Gül'ün bağevinde piknik yaparak sonlandırdı. Okulların ve sezonun kapanmasıyla stres atan minik sporcular piknikte misafirlere birbirinden güzel basket şovu izletti.

Aynı zamanda Sorgun Belediyespor basketbol takımının altyapısını oluşturan Sorgun 12 Dev Adam Basketbol Okulu, kulüp bünyesinde yıldız ve küçükler de Yozgat şampiyonluğunu kazandı. Çorum ve Mersin'de grup maçlarında iki takım 25 sporcu ile katılan okul, Avanos'ta yapılan final müsabakalarına da 4 yıldız sporcu ile iştirak etti.

Yozgat merkez ve ilçelerinde TBF’nin tek resmi basketbol okulu özelliğini taşıyan okul, yaz dönemi çalışmalarına 60’tan fazla öğrencisi ile hiç ara vermeden Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü salonunda başladı. Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi ve okulun kurucu koordinatörü Ecz. Ergin Gül, yaz dönemi çalışmalarına iki grupta haftanın üç günü devam edeceklerini söyledi. Gül, dönem sonunda ise başarılı sporcularıyla Malatya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Amerika'dan gelecek hocalar nezaretinde yapılacak kamplara katılacaklarını belirtti. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.