1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. “Sözünü tutmayanı ifşa edeceğim”
“Sözünü tutmayanı ifşa edeceğim”

“Sözünü tutmayanı ifşa edeceğim”

CUMHURBAŞKANI Erdoğan, geçtiğimiz günlerde başlattığı istihdam seferberliği için söz verip yerine getirmeyen herkesi tüm ülkeye ifşa edeceğini açıkladı.

A+A-

Gaziantep'te dün toplu açılış törenine katılan Erdoğan, "Gaziantep'te fabrikalar maşallah harıl harıl çalışıyor. Geçen günlerde bir istihdam seferberliği başlattık. Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi de buna 15 bin ek istihdam sözüyle katıldı. Söz verip de yerine getirmeyen hepsini tüm ülkeye ifşa edeceğimi de burada söylemek isterim. Valimiz bunun takibini yapacak" dedi.

"15 BİN KİŞİ İŞBAŞI YAPACAK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep'te yaptığı açıklamada "Bazı yerlerde sıkıntı varken, Gaziantep'teki fabrikalar, işyerleri harıl harıl çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde bir istihdam seferberliği başlattık. Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nin 15 bin istihdamla katkı verdiğini gördük, çok memnun olduk. 15 bin kişi organize sanayide işbaşı yapacak. Suriye'deki sıkıntılar sona erdiğinde Gaziantep çok daha büyük atılımın içine girecektir. Şimdiden hazırlığınızı yapın, güzel günler sizleri bekliyor" dedi.

Kaynak: SABAH

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.