04 Ağustos 2026
Altın 6211.55
BIST 13410.54
Dolar 47.5413
Euro 54.7513
Sterlin 63.5125
Ankara 20°C

Sp'li Yıldırım: İçinde İslam'ın Olmadığı Şey Açılım Değildir

Sp'li Yıldırım: İçinde İslam'ın Olmadığı Şey Açılım Değildir
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım, hükümetin terörü bitirmek için gündeme getirdiği 'açılım faaliyetinin' içinde İslam'ın bulunmadığına dikkati çekerek, "İçinde İslam'ın olmadığı bir açılım, açıl.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım, hükümetin terörü bitirmek için gündeme getirdiği 'açılım faaliyetinin' içinde İslam'ın bulunmadığına dikkati çekerek, "İçinde İslam'ın olmadığı bir açılım, açılım değildir. Ancak 'kaçılım' olabilir." dedi.

Samsun Saadet Partisi İl Teşkilatı Divan Toplantısı, Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım'ın katılımı ile Site Cami konferans salonunda yapıldı.
Katılımın yoğun olduğu toplantıda açıklamalarda bulunan Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım terör sorunu ve Peygamberimize(sav) yapılan hakaretlere değinerek, "Hergün şehit cenazeleri, zamlar, artan vergiler, dinimize yapılan hakaretler, Ortadoğu'da büyük İsrail'e hizmet eden dış politikamızı, ipotek altına alınmış ekonomimiz ve tüm bunlar karşısında duyarsız, tepkisiz ve gazı alınmış milletimiz. Türkiye olarak zor bir dönemden geçiyoruz. AKP iktidarı milletimizin tüm umutlarını çalmış, milletimiz yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya inancını yitirmiştir." dedi. Terör sorununa da değinen Yıldırım,“'Açılım' diye başlatılan şeyin içinde İslam yoktur. İslamsız açılım olmaz. İslam'ın olmadığı bir açılım ancak 'kaçılım' olur. Siz D-8'leri kurmadan ne terör sorununu çözebilirsiniz ne de Suriye sorununu. O yüzden diyoruz ki 'tek çözüm İslam Birliğidir.'" diye konuştu. Yapılan açıklamanın ardından toplantıya katılan ilçelerden raporlar alındı.
CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir