06 Ağustos 2026
Altın 6478.1
BIST 13798.82
Dolar 47.5856
Euro 54.9387
Sterlin 64.0287
Ankara 33°C

Stoch: Ödül Almak Fantastik Bir Duygu, Beklemiyordum!

Stoch: Ödül Almak Fantastik Bir Duygu, Beklemiyordum!
Fenerbahçeli futbolcu Miroslav Stoch, dünyada yılın en iyi golüne verilen Puskas Ödülü'nü almasına ilişkin, “Bu fantastik bir duygu, ödülü almayı beklemiyordum” dedi.

Fenerbahçeli futbolcu Miroslav Stoch, dünyada yılın en iyi golüne verilen Puskas Ödülü'nü almasına ilişkin, “Bu fantastik bir duygu, ödülü almayı beklemiyordum” dedi.

FIFA tarafından efsanevi Macar futbolcu Ferenc Puskas'ın anısına 2009'dan beri düzenlenen 'Yılın Golü' Ödülü'nü Fenerbahçe'nin Slovak oyuncusu Miroslav Stoch kazandı. Törenin ardından FIFA TV’ye açıklamalarda bulunan Stoch, “İlk 10’da olmayı beklemiyordum, belki ilk 3 olabilirdi. Bütün taraftarlara teşekkür ediyorum. Çünkü onların oyları olmadan burada olamazdım. Bu onların da ödülü” dedi.

Eski takım kaptanı Alex’in golde büyük payı olduğunu belirten Slovak oyuncu, “Korner atışını o kullandı. Bana mükemmel bir top gönderdi. Top bana gelirken 2 ya da 3 futbolcu üzerime geliyordu. Topu kontrol edemezdim, tek seçeneğim şut çekmekti. Eğer kontrol etseydim topu kaybedebilirdim. Şut çektim, sanırım ondan daha iyi de vuramazdım” diye konuştu.

Ceza sahasının dışından şut çekme antrenmanları yaptığını belirten Stoch, “Bunun gibi bir şutu gole çevirmek sıkı çalışma ister. Dürüst olmak gerekirse biraz da şanslıydım” şeklinde konuştu.

Stoch, İsviçre'nin Zürih şehrinde yapılan törende, 3 Mart 2012’de Gençlerbirliği'ne karşı köşe vuruşundan yapılan ortaya, ceza yayının dışından gelişine attığı vole golü ile ödüle layık görüldü. CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir