03 Ağustos 2026
Altın 6181.8
BIST 13403.68
Dolar 47.5298
Euro 54.8344
Sterlin 64.0516
Ankara 35°C

Su Faturasını Ödemeyen Kadın 3 Ay Hapis Cezası Aldı

Su Faturasını Ödemeyen Kadın 3 Ay Hapis Cezası Aldı
Adana’da su faturasını ödemeyen diş hekiminin eşi 3 ay hapis cezası aldı!

Adana’da su faturasını ödemeyen diş hekiminin eşi 3 ay hapis cezası aldı.

Adana’da diş hekimliği yapan Sami K. su borcunu ödemeyince, fatura sahibi eşi Mesure K. 3 ay hapis cezası aldı. Mesure K.’yi yakalamak için Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekipleri tarafından şafak vakti evine operasyon yapıldı.

Gözaltına alınan Mensure K., emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Önce yüzünü gizleyen Mensure K., daha sonra basın mensuplarının ısrarlı soruları karşısında yüzünü açtı.

Eşinin diş hekimi olduğunu ifade eden Mensure K., “Ancak devlet herkesin dişini ücretsiz yaptığı için artık biz iş yapamaz olduk. Eşim para kazanamadığından dolayı, bin 900 lira su parasını ödeyemedik. Su faturası da benim üzerime olduğu için, bana 3 ay hapis cezası çıktı. Bugün de gözaltına alındım. Kaderimde varsa hapse de girebilirim.” ifadelerini kullandı.

Mensure K. daha sonra polis aracına bindirilerek adliyeye götürüldü. CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir