1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Suat Altın İnşaat, Ev Alan Müşterilerinden Üç Kişiye Otomobil Hediye Etti
Suat Altın İnşaat, Ev Alan Müşterilerinden Üç Kişiye Otomobil Hediye Etti

Suat Altın İnşaat, Ev Alan Müşterilerinden Üç Kişiye Otomobil Hediye Etti

Suat Altın İnşaat, ev alan müşterilerini hediye yağmuruna tutmaya devam ediyor. Noter ve Milli Piyango yetkilileri huzurunda yapılan çekilişle firmadan ev alan 3 şanslı müşteri, son model otomobilin de sahibi oldu.

A+A-

Suat Altın İnşaat, ev alan müşterilerini hediye yağmuruna tutmaya devam ediyor. Noter ve Milli Piyango yetkilileri huzurunda yapılan çekilişle firmadan ev alan 3 şanslı müşteri, son model otomobilin de sahibi oldu.

Suat Altın İnşaat’ın Uğurevler’de bulunan merkez ofisinde, 8. Noter Aytekin Bozkaya ve Milli Piyango İdaresi yetkililerinin huzurunda gerçekleştirilen çekilişte, torbadaki toplar bu kez vatandaşlara çektirildi. Yapılan çekiliş sonucunda firmanın Kayseri’nin değişik bölgelerinde yaptığı konutlardan satın alan Kubilay Kaya, Mine Çağlı Atalay ve Ahmet Sonkur isimli müşterileri son model otomobil sahibi oldular.

Suat Altın İnşaat’ın bir süre önce başlattığı ‘Çifte Anahtar Kampanyası’nın büyük ilgi gördüğünü ve 2 bin 705 kişinin katılımıyla gerçekleştiğini kaydeden Suat Altın İnşaat Genel Müdürü Sedat Kılınç, en kaliteli hizmeti vatandaşlarla buluşturmayı amaçladıklarını belirtti. Firmalarının yaptığı konutlarla kentte çığır açtığına değinen Kılınç, "Kayseri’deki inşaat sektörüne kısa sürede Suat Altın İnşaat olarak damgamızı vurduk. En çok ilgi gösterilen inşaat firmasıyız. Kayseri’den ve yurt dışından birçok müşterilerimiz firmamıza büyük ilgi gösteriyorlar. Bugüne kadar Kayseri genelinde yaklaşık 2 bin 500 daire yaptık. Bugünkü çekilişimizle 3 şanslı müşterimize son model otomobil verdik. Bir sonraki kampanyamızda ise tam 5 araç vermeyi planlıyoruz.” dedi.

Yakında müşterilerini çok sevindirecek bir haber vereceklerinin altını çizen Kılınç, sözlerine şöyle devam etti: “Yakında bizi tercih edecek müşterilerimize büyük sürprizlerimiz olacak. Amacımız sadece konut yapmak değil. İnsanlarımıza, sosyal donatılara sahip olan özel projeler sunmak istiyoruz. Yaptığımız dairelerde kendimiz oturacakmış gibi son derece titiz davranıyoruz. Kayseri’nin 8 farklı bölgesinde projelerimiz devam ediyor. Sümer bölgesinde Golden Tower, Pervane bölgesinde Golden Palace projelerimiz sürüyor. Şuan en büyük projemiz ise İldem bölgesindeki 800 daireden oluşan Golden Center projesidir. Bu projede herkese ve her keseye uygun konutlarımız bulunuyor. Bunlar; 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan yeşil bir projedir. Ayrıca bu projede sitenin kendine ait bir ormanı, yüzme havuzu, saunası, Türk hamamı, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun alanı gibi sosyal donatılara sahip güvenlikli bir site görünümündedir.”

"HEDEFİMİZ ÖNCE İSTANBUL, ARDINDAN ANADOLU"

İleriki dönemde hedeflerinin önce İstanbul, ardından da tüm Anadolu olduğuna dikkati çeken Kılınç, "Kayseri’den sonraki ilk hedefimiz İstanbul’da 500 dairelik bir proje gerçekleştirmek. İstanbul’dan sonra ise tüm Anadolu’ya hizmetimizi götürmek istiyoruz. Daha sonraki hedefimiz ise bir dünya markası olmak. Bunun için de emin adımlarla ilerliyoruz. Bunlar olurken tabi ki meyve veren ağaç taşlanacaktır. Suat Altın İnşaat olarak aleyhimize birçok dedikodu çıkarılıyor. Ancak biz rakip firmalarımıza hiçbir zaman bu gözle bakmadık. Herkese dua ediyoruz. Memleketimize iş veren, işçi çalıştıran herkese dua ediyoruz. Allah herkesin işini rast getirsin. Bizim hakkımızda söylenenler bizi üzüyor ama müşterilerimiz ve Kayserililer bizi çok iyi tanıyor. Müşterilerimiz söylenenlerin aksine tevazuları ile zaten bizleri hak ettiğimiz yere getiriyorlar. Allah onlardan razı olsun.” diye konuştu.

Kayseri’de bugüne kadar yapılmayan farklı bir proje daha gerçekleştireceklerinin sinyallerini veren Kılınç, “Bugüne kadar Kayseri’de yapılmayan birçok proje düşünüyoruz. Bunlardan biri, sitenin içine adeta bir İstanbul Boğazı yapacağız. Site sakinleri de kendilerini Venedik’teymiş gibi hissedecekler ve gondollarla gezinti yapacaklar.” dedi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.