08 Şubat 2026
Altın 6942.65
BIST 12433.5
Dolar 43.5991
Euro 51.57
Sterlin 59.326
Ankara 7°C

Suç duyurusunda bulunacaklar

Suç duyurusunda bulunacaklar
AKP Grup Başkanvekili Belma Satır, Japonya Büyükelçiliği’ndeki törende Başbakan Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın konuşmasına tepki gösteren CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç’le ilgili suç duyurusunda bulunmak için hazırlık yaptıklarını söyledi.

Satır, “Bu konuda bir çalışma yapılıyor. TBMM’nin şahsiyetini zedelediği ve bir devlet büyüğünün eşine yapıldığı için bu konuda işlem yapılabilir” açıklamasını yaptı.

Satır sözlerini şöyle sürdürdü:

“Hiçbir kutsalı olmayan, ahlaktan yoksun malum milletvekili yerli ve yabancı konukların huzurunda Türkiye Cumhuriyeti’ni rezil etmiştir. Hiçbir uluslararası diplomasi kuralına uymayan bu mütecaviz olay gerçekleşmiştir. Bu kişinin hiçbir kurum, mekan ve değere saygısı yoktur. Kadına, erkeğe, bilime, insana ve insan haklarına saygısı yoktur. Bakanlara ve milletvekillerine sen diye hitap eden bu milletvekili protokol kurallarını değil nezaket kurallarını bile bilmemektedir. CHP’nin ‘Benim terbiyesizim iyidir’ ölçüsüyle mi hareket edeceğini, bu olayı nasıl değerlendireceğini göreceğiz. Türkiye’yi bıraktı artık Japonya ile uğraşıyor bu milletvekili.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir