1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sugem Yaz Okulunda Eğitimler Başladı
Sugem Yaz Okulunda Eğitimler Başladı

Sugem Yaz Okulunda Eğitimler Başladı

Öğrencilere gerek derslerinde gerek sınavlarında yardım eden Sultanbeyli Gençlik Eğitim Merkezi’nin (SUGEM) açtğı yaz okulunda eğitimler başladı.

A+A-

Öğrencilere gerek derslerinde gerek sınavlarında yardım eden Sultanbeyli Gençlik Eğitim Merkezi’nin (SUGEM) açtğı yaz okulunda eğitimler başladı. Yaz okulunda dini, ahlaki ve kültürel eğitimler veriliyor; piknik, maç, tur gibi etkinlikler yapılıyor.


Son senelerde eğitim yatırımlarının önemli oranda arttığı Sultanbeyli’de öğrenciler için yeni adımlar atılıyor. Bu adımlardan SUGEM’de eğitim öğretim döneminde 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri ders gördü. Başarılı bir eğitim dönemini geride bırakan öğrenciler, bu aralar yaz okulunda tatilin tadını çıkartıyor.

Değerler eğitimi ve sosyal aktiviteler olarak iki ana başlıkta toplanan yaz okulu eğitimlerinde siyer derslerinden zararlı alışkanlıklardan uzak durma eğitimine, ilmihal derslerinden doğruluk ile dürüstlük alışkanlığı sunma eğitimlerine dek pek çok konuda dersler veriliyor. Ayrıca öğrencilerin piknik, turnuva ve turlarla yaz okulunu iyi bir şekilde değerlendirmesi hedefleniyor. Buna ilave olarak ilerleyen günlerde İstanbulensis Gençlik Merkezi ve SUGEM’de gitar, bağlama, saz ve resim dersleri planlanıyor.

Toplam 400 öğrencinin yararlandığı merkezin üyelerinden Abdurrahim Çolak, yaz okulunun güzel bir uygulama olduğunu ifade etti. Yedinci sınıf öğrencisi olan Çolak, “Yaz okulundan memnunum. Etkinliklere katılacağız. Buraya bir yılın yorgunluğunu atmak için geldim. Eğlenerek öğrenmeye SUGEM’de devam ediyoruz.” dedi.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.