1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Süper Lig'de şok istifa!
Süper Ligde şok istifa!

Süper Lig'de şok istifa!

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam görevinden istifa etti.

A+A-
Eskişehirspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam istifa etti.
 
Takımının Gaziantepspor'a 3-1 yenildiği maç sonrası ayrılacağı yönünde sinyaller veren Ertuğrul Sağlam istifa etti. Sağlam'ın istifasıyla birlikte bu sezon Süper Lig'de 11 takım, teknik direktör değişikliğine gitti. 
 
Eskişehirspor Basın Sözcüsü Fatih Sezer, "Hafta sonu oynanan Gaziantepspor maçının ardından Sağlam'ın sunduğu istifası, bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında kabul edildi" dedi.
 
Sezer, Sağlam'ın istifasının ardından yerli ya da yabancı teknik direktör ile anlaşılıp, anlaşılmayacağı konusunda, yönetim kurulu toplantısının ardından karar verileceğini kaydetti.
 
Futbolculardan Erkan Zengin konusunda da açıklamalarda bulunan Sezer, oyuncunun transferi konusunda kesinleşen bir durumun söz konusu olmadığını bildirdi. Eskişehirspor Kulübü tarafından, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifasına ilişkin açıklama yapıldı.
 
Kulüpten yapılan açıklamada, "Bir buçuk yıldır takımımızın teknik direktörlük görevini sürdüren Ertuğrul Sağlam ile karşılıklı anlaşarak sözleşmeyi feshetmiş bulunuyoruz. Bu süre boyunca tüm samimiyeti, çalışma azmi ve camiamızı sahiplenişiyle kulübümüze yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki iş ve aile hayatında sağlık, başarı ve esenlikler dileriz" ifadeleri kullanıldı.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.