Terör örgütü KCK operasyonu kapsamında tutuklanan ve hastalığı nedeniyle tahliye edilen Diyarbakır Sur Belediye Başkanı Abdullah Demirbaş'ın tedavisine, Ankara'da devam edilecek.
Sur Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri, Demirbaş'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Demirbaş, ileri genetik hastalığının 8-9 yıldır olduğunu, ancak cezaevi sürecinde hareket edememe ve yeterli beslenmeye dikkat edilmediği için ağırlaştığını söyledi.
Demirbaş, "Sizlerin bu ziyaretleriniz ve halkımızın dualarıyla bir an önce iyileşeceğimi umuyorum. Genetik kökenli kan pıhtılanması hastalığının ölüm riski olduğu için eğer doktorlar yolculuk edebilmeme izin verseler, önümüzdeki günlerde Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi'ne gidip orda tedavimi devam ettireceğim." diye konuştu.