1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Suriye sınırında sıcak saatler!
Suriye sınırında sıcak saatler!

Suriye sınırında sıcak saatler!

Özgür Suriye Ordusu’nun İdlib’e girdiği, yer yer çatışmaların yaşandığı öğrenildi. Türkiye tarafında ise sınırda büyük hareketlilik yaşanıyor..

A+A-

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Hatay sınır bölgesine takviye amacı ile gönderilen askeri personel ve zırhlı araç ve tankların sevkiyatı sürüyor. TSK'nın çeşitli birliklerinden demiryolu ile Hatay'a gelen zırhlı personel taşıyıcılar, İskenderun Demiryolu İstasyonu'na ulaştı. Vagonlar üzerindeki çok sayıdaki zırhlı araç ve tank alınan güvenlik önlemleri dahilinde askeri personeller tarafından indirildi.

SEVKİYATIN DEVAM ETMESİ BEKLENİYOR..

İskenderun Demiryolu İstasyonu'na ulaşan çok sayıdaki askeri aracın takviye olarak Suriye sınırındaki askeri birliklerde konuşlandırılacağı öğrenildi. Askeri araç ve personel sevkiyatının devam etmesi bekleniyor.

İDLİB OPERASYONU İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Astana'da yapılan görüşmelerde Türkiye Rusya ve İran İdlib'i çatışmasızlık bölgesi olarak ilan etmişti ve 500'er asker gönderme kararı almıştı.

MEHMETÇİK TEYAZKKUZDA!

Aylardır Türkiye tarafından Kilis ve Hatay'da sıfır noktalarına sevkiyatların gerçekleştiği ve Mehmetçik'in teyakkuzda olduğu öğrenildi. /Sabah

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.