15 Aralık 2025
Altın 5954.289
BIST 11461.41
Dolar 42.6978
Euro 50.1937
Sterlin 57.1998
Ankara 7°C

Suriye'nin kuzeyinde 1 askerimiz şehit oldu!

Suriye'nin kuzeyinde 1 askerimiz şehit oldu!
Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyinde bir üs bölgesinde teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu yaralanan askerimizin şehit olduğunu açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan taciz atışı sonucunda yaralanan Piyade Uzman Çavuş Osman Oktay'ın kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit olduğu duyuruldu.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerine yer verildi.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, şehidimiz için yayımladığı mesajda, "Kahraman silah arkadaşımız, 13 Şubat 2025 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir