1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Sürmeli: Yemeğimizi Çalışanlarımızla Yer, Çayımızı Birlikte İçeriz
Sürmeli: Yemeğimizi Çalışanlarımızla Yer, Çayımızı Birlikte İçeriz

Sürmeli: Yemeğimizi Çalışanlarımızla Yer, Çayımızı Birlikte İçeriz

Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Üyesi Sema Güral Sürmeli, iş hayatındaki başarılarının çalışanlarıyla birlikte hareket etmekten kaynaklandığını söyledi.

A+A-

Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Üyesi Sema Güral Sürmeli, iş hayatındaki başarılarının çalışanlarıyla birlikte hareket etmekten kaynaklandığını söyledi. Sürmeli, yemeklerini çalışanlarıyla birlikte yediklerini, çaylarını onlarla beraber yudumladıklarını anlattı.

        Antalya Girişimci İşadamları Derneği (AGİD) İş Kadınları Komisyonu’nun Antalya Crowne Plaza Otel’de düzenlediği ‘Tecrübe Paylaşım Toplantısı’nın konuğu olan Sürmeli, iş hayatını ve tecrübelerini paylaştı. “Olmazsa olmazım, annem ve babam.” diyen Sürmeli, başarının ilk adımının ‘inanmak’ olduğunun altını çizdi. Devamında disiplinli ve özverili olunması gerektiğini ifade eden Sürmeli, kendi kişisel başarısında başrolü babasının oynadığını belirtti. Sürmeli, “Önümdeki örnek model babam. 40 yaşından sonra hiç bilmediği İngilizce dilini öğrendi. Bu kadar büyük bir modelden hem yararlandım, hem de onun gibi olmaya çalıştım.” diye konuştu. ‘İnanırsak başarabiliriz’ diyen Sürmeli, iş yaşamında hep ‘yapılmaz’ denileni gerçekleştirmek için çabaladığını vurguladı.

        İş yerlerinde patron ve çalışan ayrımı yapmadıklarını dile getiren Sürmeli, “Hepimiz bu şirketin çalışanıyız. Yemeğimizi hep beraber yer, çayımızı muhabbetle içeriz. Bu sistem bizi her zaman başarıya götürmüştür.” ifadesini kullandı. Bencillikten hoşlanmadığını kaydeden Sürmeli, bencilliğin başarının önüne geçtiğini, ‘ben’ ifadesinin yerini ‘biz’ kelimesine bırakması gerektiğine inandığını söyledi.

        Çalışma hayatında yanlış yapmanın da gerekli olduğunu savunan Sürmeli, “Sistem içinde hata yapın. Hata yapıyorsanız, çalışıyorsunuz demektir. Tecrübeler bizi başarıya götürür.” şeklinde konuştu. CİHAN

Sürmeli: Yemeğimizi çalışanlarımızla yer, çayımızı birlikte içeriz

Sürmeli: Yemeğimizi çalışanlarımızla yer, çayımızı birlikte içeriz

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.