Altın 5439.554
BIST 10929.12
Dolar 42.2044
Euro 48.7586
Sterlin 55.378
Ankara 20°C

Suudi Arabistanlı İşAdamından Suriye'ye Un Yardımı

Suudi Arabistanlı İşAdamından Suriye'ye Un Yardımı
Suudi Arabistanlı iş adamı Saed Şemri, Ramazan öncesinde Suriye halkına un yardımında bulundu.

Suudi Arabistanlı iş adamı Saed Şemri, Ramazan öncesinde Suriye halkına un yardımında bulundu. Toplam 7 TIR’dan oluşan yardım konvoyu, Hatay’ın Reyhanlı ilçesi Cilvegözü Sınır Kapısı’ndan Suriye’ye gitti.

    Merkezi Suudi Arabistan’da bulunan Saned yardım vakfı tarafından organize edilen
un yardımının devam edeceğini söyleyen iş adamı Saed Şemri, Suriye’deki savaşın bir an önce bitmesini istediklerini belirterek, “Biz insan olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmeye gayret ediyoruz. Tek isteğimiz mağdur halkın çektiği zumlun bir an önce bitmesi, burada tüm dünyaya sesleniyorum. Suriye’de yaşanan savaşa sessiz kalmasın.” dedi.

    Suudi Arabistanlı diğer iş adamı Şıh Abdullah Bahide ise daha önce de çeşitli yardımları gönderdiği Suriye’ye Ramazan öncesi yardımların süreceğini söyledi.
CİHAN

Suudi Arabistanlı iş adamından Suriye'ye un yardımı

Suudi Arabistanlı iş adamından Suriye'ye un yardımı

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir