Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD), üyelerine "Toplantı ve Zaman Yönetimi" konulu eğitim verecek. Eğitimle katılımcıların iş ve özel yaşamlarında zamanı etkin kullanabilmeleri ve enerjilerini doğru zamanda doğru işlere yöneltebilmeleri amaçlanıyor. Eğitim, insan kaynakları danışmanı ve eğitmen Gamze Biçerçay tarafından, 22 Ekim Cuma günü, 10.00 ile 17.00 saatleri arasında TAGİD Konferans Salonu'nda verilecek.
Konuyla ilgili bilgi veren TAGİD Eğitim Koordinatörü Ramazan Uzun, ''Eğitimlerimiz ayda bir olmak üzere devam ediyor. Tekirdağ, Çorlu, Çerkezköy ve Trakya'nın her tarafından müracaat eden herkes eğitime katılabilir. Eğitimlerimizin katılımcılara faydalı olacağına inanıyoruz.'' dedi.
22 Ekim'de verilecek eğitimde, işin ve iş yerinin düzenlenmesinde pratik yöntemler, bilinçte değişimi engelleyen unsurlar, zaman yönetiminde kısa ve uzun vade bilinci, zaman ve enerjiyi etki alanında kullanmak için yöntemler konuları işlenecek.