Kaza Millet Caddesi girişinde saat 10.00 sularında meydana geldi. Murat Döndü'nün kullandığı panelvan tipi 34 FH 8497 plakalı araç iddiaya göre aşırı hızla viraja girdi. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Döndü, önce Yeşim Öz'ün aracına ardından da Çağlayan Yurtseven'in kullandığı 34 VF 0812 plakalı otomobile çarparak takla attı. Kazada sürücü Murat Döndü ve yanındaki iş arkadaşı Melike Uslu yaralandı. Yaralılar, çevredeki vatandaşlar tarafından araç içerisinden çıkartıldı.
Kazanın ardından hafif yaralanan Melike uslu şok geçirdiği için yol kenarına oturtuldu. Sürekli titreyen genç kadını polis sakinleştirerek su verdi. Sürücü Murat Döndü ise telefonla çalıştığı şirketi arayarak bilgi verdi. Sağlık görevlilerinin uyarısına rağmen sürücü cep telefonuyla konuşmaya devam etti. Ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderilen yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Kazaya karışan Çağlayan Yurtseven, "Araç çok hızlı bir şekilde viraja girdi. Ben önce sağa sonra sola kaçmaya çalıştım. Yanımdaki araca sürtünerek ban ön taraftan çarptı. Ben dönmeye başladım. Onun aracıda kaldırıma çarpıp takla attı. En azından 180 kilometre hızla seyrediyordu." diye konuştu.
Büyük şok yaşayan Yeşim Öz ise aracın oldukça süratli olduğunu iddia etti. Bu arada Yeşim Öz, araç sürücüsünün kazanın hemen ardından aracındaki bira şişesini yol kenarına fırlattığını söyledi. Kaza yerinin yakınındaki set üstüne bakan polis burada üzeri kanlı içilmemiş bir bira şişesi buldu.
Kaza nedeniyle Millet Caddesi üzerinde trafik yoğunluğu yaşandı.
(CİHAN)

