1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Taşdelen Grup Ailesi Geleneksel Çocuk Şenliğinde Eğlendi
Taşdelen Grup Ailesi Geleneksel Çocuk Şenliğinde Eğlendi

Taşdelen Grup Ailesi Geleneksel Çocuk Şenliğinde Eğlendi

Bursa’da faaliyet gösteren Taşdelen Grup bünyesinde faaliyet gösteren Polyteks Tekstil, Taşdelen Tekstil, Sinterama – Taşdelen Tekstil ve Polyset Tekstil çalışanlarına yönelik düzenlediği geleneksel şenligin 12’cisi renkli görüntülere sahne oldu.

A+A-

Bursa’da faaliyet gösteren Taşdelen Grup bünyesinde faaliyet gösteren Polyteks Tekstil, Taşdelen Tekstil, Sinterama – Taşdelen Tekstil ve Polyset Tekstil çalışanlarına yönelik düzenlediği geleneksel şenligin 12’cisi renkli görüntülere sahne oldu. Yaklaşık 550 çocuk ve 300’e yakın ailelerinin katılımı ile gerçekleştirilen programda çocuklar gönüllerince eğlendi.

Polyteks A.Ş. Genel Koordinatörü H. Ersan Özsoy, amaçlarının çalışanları ve ailelerinin kaynaşmasını sağlamak olduğunu belirterek, “Şirket bünyesinde faaliyet gösteren şirket çalışanları ve çocuklarının yıllar sonra bile hatırlayacakları bir gün yaşatmak ve çocukların kaynaşmalarını sağlamak istiyoruz. Bu amaçla 2001 yılından bu yana düzenlediğimiz ‘çocuk şenliği’ bu yılda yoğun bir katılımla kutlandı. Gün sonunda çocukların yüzlerine de ki mutluluk yaptığımız bu etkinliğin ne kadar doğru olduğunu gözler önüne seriyor.” şeklinde konuştu.

Polyteks A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Taşdelen de şenlik kapsamında çocuklarla yakından ilgilendi. Mustafa Taşdelen ayrıca çocuklara karnelerindeki notlara göre çeşitli ödüller verdi.



CİHAN

Taşdelen Grup ailesi geleneksel çocuk şenliğinde eğlendi

Taşdelen Grup ailesi geleneksel çocuk şenliğinde eğlendi

Taşdelen Grup ailesi geleneksel çocuk şenliğinde eğlendi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.