07 Kasım 2026
Altın 6555.4
BIST 11482.6
Dolar 50.1426
Euro 55.9077
Sterlin 66.7698
Ankara 4°C

Taşlıçay'a 30 Yıl Sonra İmar Planı Girdi

Taşlıçay'a 30 Yıl Sonra İmar Planı Girdi
Ağrı Taşlıçay Belediye Başkanı İsmail Taşdemir, 30 yıldır yapılmayan imar planını tamamladıklarını söyledi. Taşdemir, yaptığı

Taşdemir, yaptığı açıklamada, ilçede son otuz yıldır göz ardı edilen imar planına müdahale ettiklerini ve yeni yapılan planı Belediye Meclisi'nin de onayladığını belirtti. Söz konusu çalışma ile Taşlıçay'da toplam 45 bin dekarlık alanda yeni imar planları yapıldığına dikkat çeken Başkan Taşdemir, "İlçemizde son 30 yıldan beri imar planı uygulanmamıştı. Belediye Meclisi'nin de onayı ile toplam 45 bin dekarlık imar planı açtık. Yeni yapılan imar planı sayesinde ilçemiz daha modern bir görünüme kavuşacaktır." dedi.

Planlama içinde park, çocuk bahçesi ve rekreasyon alanlarının da yer aldığının altını çizen Taşdemir, düzenlenen yeni imar planında ticaret, pazar, okul ve spor tesisi gibi sosyal donatı alanlar da bulunduğunu belirtti.

Taşdemir, yapılan bu planlama ile Taşlıçay'da modern planlı, gelişim ve sağlıklı yapıların yapılmasının hedeflendiğini kaydetti.

(CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir