07 Ağustos 2026
Altın 6505.78
BIST 13798.82
Dolar 47.7016
Euro 54.9585
Sterlin 64.1878
Ankara 22°C

Tek Bacağına Dayanarak Ok Attı

Tek Bacağına Dayanarak Ok Attı
Denizli’de düzenlenen Salon Federasyon Kupası, sıralama atışları sona erdi. Okçuluk Federasyonu tarafından EGS Kapalı Fuar Alanı'nda düzenlenen kupa müsabakalarına, 36 ilden 537 sporcu katılırken bu rakamın Türk okçuluk tarihinin en y.

Denizli’de düzenlenen Salon Federasyon Kupası, sıralama atışları sona erdi. Okçuluk Federasyonu tarafından EGS Kapalı Fuar Alanı'nda düzenlenen kupa müsabakalarına, 36 ilden 537 sporcu katılırken bu rakamın Türk okçuluk tarihinin en yüksek katılımına ulaşıldığı açıklandı.

4 klasik yay ve 4 makaralı yay olmak toplam 8 kategoride yarışan okçular, ilk 32'ye girebilmek için mücadele etti. Yarışmaya depremde sağ ayağını kaybetmesine rağmen Ankara’dan katılan bedensel engelli okçu Hanefi Karadağ en ilgi çeken sporcular arasına girdi. Karadağ, oklarını bazen koltuk değneğine bazen de malzeme çantasına dayanarak hedefe nişan aldı.

Yarışmayı izlemek için gelen Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen ve Emniyet Müdürü Zeki Bulut da yarışma sonrası ok attı.
CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir