02 Ağustos 2026
Altın 6174.48
BIST 13458.1
Dolar 47.4686
Euro 54.7711
Sterlin 63.8012
Ankara 19°C

Tek İsteği Bir Ev Sahibi Olmak

Tek İsteği Bir Ev Sahibi Olmak
Samsun’un Çarşamba ilçesinde yaşayan Fatma Yılmaz (50), devletten aldığı aylık 150 lira yanında kağıt atık toplayarak geçinmeye çalışıyor.

Samsun’un Çarşamba ilçesinde yaşayan Fatma Yılmaz (50), devletten aldığı aylık 150 lira yanında kağıt atık toplayarak geçinmeye çalışıyor. Yılmaz, yetkililerden bir ev sahibi olmak için yardım bekliyor.

Topladığı kartonu, kilosu 50 kuruşa satarak, hayatını sürdürmeye çalışan Yılmaz, tek çocuğu ile hayat mücadelesi verdiğini anlatan Fatma Yılmaz, "Kira ödemede zorlandığım için sık ev değiştirmek zorunda kalıyorum. Ev kirasını ve yemeğimi elde etmek için çalışıyorum. Eve ihtiyacım var. Değirmenbaşı Caddesi'nde otururken ev kiramı veremediğim için ev sahibi beni çıkardı. Şimdi Sarıcalı Mahallesi Yunus Emre caddesinde yalnız oturuyorum. En büyük isteğim evdir. Karşılıksız hiç bir şey istemiyorum. Hiç dilenmedim." diyerek içinde olduğu durumu anlattı.


CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir