Antalya’nın Alanya ilçesinde Tekvando Ümitler B Milli Takım Seçmeleri başladı. Alanya Atatürk Spor Salonu'nda 2 gün sürecek olan tekvando ümitler milli takım seçmelerine 200 sporcu katılıyor.
Seçmelerin ilk gününde erkeklerde 54, 58, 63, 68, 80 ve 87 kilo, kadınlarda 46, 49, 53, 57 ve 73 kilo müsabakaları yapılacak. Seçmelerin 2'nci gününde ise erkeklerde 74 ve +87 kilo ile kadınlarda 62, 67 ve +73 kilo müsabakaları yapılacak.
Ümitler B Milli Takım Seçmeleri'ne Türkiye şampiyonasında sıkletlerinde ilk 8'e giren sporcular ile daha önce tespit edilen sporcuların davet edildiğini belirten Tekvando Milli Takımlar Teknik Direktörü Ali Şahin, seçilen sporcuların uluslararası turnuvalarda deneyimlerini artırmaya çalıştıklarını söyledi.
Şahin, Avrupa Ümitler Tekvando Şampiyonası'nda yarışabilecek ilk 16 sporcuyu tespit etmeye çalışacaklarını kaydetti.
CİHAN


Kaynak: