1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Teleferik İnşaatından Düşen İki İşçi Hastanelik Oldu (2)
Teleferik İnşaatından Düşen İki İşçi Hastanelik Oldu (2)

Teleferik İnşaatından Düşen İki İşçi Hastanelik Oldu (2)

Bursa ile Uludağ arasındaki ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yenilenen teleferik inşaatında çalışan 2 işçi hat çekmek için çıktıkları direkten düştü.

A+A-

Bursa ile Uludağ arasındaki ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yenilenen teleferik inşaatında çalışan 2 işçi hat çekmek için çıktıkları direkten düştü. Ağır yaralanan işçiler, hastaneye kaldırıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen teleferik hattında çalışan 33 yaşındaki Hakkı Gümüşten ile 35 yaşındaki Adem Özdoğan yağmur ve rüzgar nedeniyle dengesini kaybederek aşağı düştü. Arazinin dik olması nedeniyle bir süre sürüklenen iki işçilerin yardımına arkadaşları koştu. Vücutlarının birçok yerinde kırık oluşan işçiler, jandarma arama ve kurtarma ekipleri ile sivil savunma ve AKUT görevlilerince kurtarıldı. Yaklaşık 150 metre taşıyarak Sarıalan'a çıkartılan yaralılar, 112 Acil Servis ambulansları ile hastaneye sevk edildi.

Yaralı Hakkı Gümüşten Çekirge Devlet Hastanesi’ne getirilirken, Adem Özdoğan ise Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
CİHAN

Teleferik inşaatından düşen iki işçi hastanelik oldu (2)

Teleferik inşaatından düşen iki işçi hastanelik oldu (2)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.