1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Terme’nin Tek Piknik Alanı Çöplük İçinde
Terme’nin Tek Piknik Alanı Çöplük İçinde

Terme’nin Tek Piknik Alanı Çöplük İçinde

Terme Devlet Hastanesi yanında sahil kenarında bulunan çamlık piknik alanı atılan çöpler yüzünden kullanılamaz halde.

A+A-

Terme Devlet Hastanesi yanında sahil kenarında bulunan çamlık piknik alanı atılan çöpler yüzünden kullanılamaz halde. Deniz kenarında olan çamlık piknik alanı, hafta sonu çok sayıda piknikçiyi ağırlamasına rağmen, gelişigüzel bırakılan çöpler sebebiyle kullanılamaz hale geliyor.

Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte piknik alanlarına akın eden vatandaşların çöplerini toplamaması ortaya hoş olmayan manzaralar çıkmasına sebep oluyor. Samsun’un Terme ilçesi Evci beldesi sınırları içerisinde bulunan piknik alanı çevreye atılan çöpler yüzünden kullanılamaz halde. Piknik yaptıktan sonra atıklarını toplamayan vatandaşlar, çevre kirliliğine sebep oluyor. Terme’nin başlıca piknik alanlarından birisi olan Çamlık Piknik Alanı’nda piknikçilerin bıraktıkları çöpler, görenleri şaşırtırken ortaya çıkan manzara piknik alanına gölge düşürüyor.

Çamlık Piknik Alanı’nda piknik yapan bazı duyarlı vatandaşlar da herkesin çöplerini toplaması gerektiğini belirterek, “Buraya yüzlerce insan piknik yapmaya geliyor. Herkes bir parça çöp atsa burası çöpten geçilmez ve öyle da olmuş. Her vatandaşın üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerekir. Burada herkes kendi artığını toplasa çöp diye bir şey olmaz zaten.” şeklinde konuştu.

Adeta çöp alanına dönen piknik yeri için bir an önce çözüm bekleyen vatandaşlar konuyla ilgili yetkililerden yardım isteyerek, bu güzel yerin eski piknik alanına çevrilmesini istiyor. CİHAN

Terme’nin tek piknik alanı çöplük içinde

Terme’nin tek piknik alanı çöplük içinde

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.