1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Termespor'dan Başkan Yirmibeşoğlu’na Ziyaret
Termespordan Başkan Yirmibeşoğlu’na Ziyaret

Termespor'dan Başkan Yirmibeşoğlu’na Ziyaret

Termespor’un oyuncu, yönetici ve küçük futbolcuları Terme Belediye Başkanı Ahmet Hamdi Yirmibeşoğlu’nu makamında ziyaret etti.

A+A-

Termespor’un oyuncu, yönetici ve küçük futbolcuları Terme Belediye Başkanı Ahmet Hamdi Yirmibeşoğlu’nu makamında ziyaret etti. Futbolcularla yakından ilgilenen Başkan Yirmibeşoğlu küçük futbolcularla yakından ilgilendi.

Samsun’un Terme ilçesinde Terme Spor Kulübü ve oyuncuları ilçe Belediye Başkanı Ahmet Hamdi Yirmibeşoğlu’nu makamında ziyaret etti. Futbolcuları makamında karşılayan Yirmibeşoğlu Termespor'un son transferi Gineli futbolcu Mali ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 7 - 9 ve 11 yaş futbolcuların da katıldığı ziyarette küçük futbolculara çikolata ikramı yapıldı.

Terme Spor Kulübü'nün çalışmalarından özgüyle bahseden Belediye Başkanı Ahmet Hamdi Yirmibeşoğlu, yaptığı açıklamada, “Onlar sayesinde ilçemiz futbolla bütünleşti. Sportif faaliyetlerde kendilerinden sürekli bahsettiren bir kulübümüzün olması bizi memnun etmekte. Onların başarıları bizim başarılarımızdır onun için çalışmalarında başarılar dileyerek, Terme Belediyesi olarak her zaman onların yanındayız.” dedi.

Terme Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Kambur’un da katıldığı ziyarette Belediye Başkanı Ahmet Hamdi Yirmibeşoğlu’na kulüp olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kambur, “Biz Terme Spor Kulübü olarak ilçemize ve gençlerimize güzel bir şeyler katabildiysek ne mutlu bize. Yaptığımız çalışmaların meyvelerini görmeye başladık. Okulların kapanmasıyla birlikte küçük sporcularımızın yetişmesi için kulübümüz ve hocalarımız ellerinden gelen gayreti göstererek onlara sporu, futbolu sevdirmeye çalışıyorlar. İnşallah onları da yetiştirerek yeşil sahalarda koşturan birer yıldız yaparız." diye konuştu.

Kambur, Başkan Yirmibeşoğluna ve Terme Belediyesine yaptıkları desteklerden dolayı teşekkür etti.

Daha sonra futbolcular kulüp üyeleri ve Belediye Başkanı Yirmibeşoğlu belediye önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Belediyeden ayrılan futbolcular başkanın elini öperek vedalaştı.
CİHAN

Termespor'dan Başkan Yirmibeşoğlu’na ziyaret

Termespor'dan Başkan Yirmibeşoğlu’na ziyaret

Termespor'dan Başkan Yirmibeşoğlu’na ziyaret

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.