18 Aralık 2025
Altın 5955.771
BIST 11286.81
Dolar 42.7079
Euro 50.2461
Sterlin 57.1859
Ankara -6°C

Terör Örgütü Yandaşları, Vatandaşın İş Yerine Molotof Ve Taşlarla Saldırdı

Terör Örgütü Yandaşları, Vatandaşın İş Yerine Molotof Ve Taşlarla Saldırdı
Mersin'de korsan gösteriler yapan bölücü terör örgütü yandaşları, bir iş yerine molotof kokteyli ve taşlarla saldırdı. Yolcu trenini taşlamak isteyen örgüt yandaşlarına Çevik Kuvvet engel oldu.

Bölücü terör örgütü yandaşı küçük gruplar, Şevket Sümer, Gündoğdu, Güneş, Çilek ve Demirtaş mahallelerinin ara sokaklarında korsan gösteri düzenledi. Yüzlerini bezlerle kaplayan terör örgütü yandaşları, kendilerine müdahale eden Çevik Kuvvet polislerine molotof kokteyli ve havai fişeklerle saldırdı.

Çevik Kuvvet ekiplerinin gaz bombası ile müdahale ettiği örgüt yandaşları ara sokaklara dağıldı.

MOBİLYA MAĞAZASINA SALDIRDILAR

Bu arada, Gündoğdu Mahallesi 141. Cadde üzerinde korsan gösteri düzenleyen terör örgütü yandaşları, bir mobilya ve beyaz eşya mağazasına molotof kokteyli ve taşlarla saldırdı. Saldırı sonrası mağazanın 9 camı kırılırken, maddi hasar oluştu. Mağazaya gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri çalışma yaptı.

İŞ YERİ SAHİBİ: BİZ DE DİYARBAKIRLIYIZ, BUNUN KÜRT'LE ALAKASI YOK!

İş yeri sahibi ise, saldırıya gerçekleştirenlere tepki gösterdi. "Biz de Diyarbakırlıyız. Bunun Kürt'le alakası yok." diyen iş yeri sahibi, "Gerçek Kürt olan bu hareketi yapamaz. Biz de bilmiyoruz ki kim yaptı? Yüzünü kapatıp gelip saldırıyor. Bunu yapanlar gerçek Kürt değil." şeklinde tepkisini dile getirdi.

Öte yandan, Çilek Mahallesi'nde de korsan gösteri yapıp molotof atan örgüt yandaşları, Adana-Mersin seferini yapan trenlerin geçişini engellemek istedi. Hemzemin geçitte güvenlik önlemi alan Çevik Kuvvet ekipleri bölücü örgüt yandaşlarına izin vermedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir