15 Mart 2026
Altın 7134.94
BIST 12433.5
Dolar 44.1623
Euro 50.4857
Sterlin 58.2492
Ankara 13°C

TİM, 50 bin ihracatçıya soracak

TİM, 50 bin ihracatçıya soracak
Türkiye İhracatçılar Meclisi iş dünyasının görüşlerini, katkılarını ve beklentilerini yansıtacak yeni anayasa süreci ile ilgili çalışmalara başladı.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Anayasa Mahkemesi eski raportörü Doç. Dr. Osman Can moderatörlüğünde iş dünyasının görüşlerini, katkılarını ve beklentilerini yansıtacak yeni anayasa süreci ile ilgili çalışmalara başladı.

TİM'den yapılan açıklamaya göre, 50 bin üyesine aktif bir şekilde yeni anayasa konusunda görüşlerini belirtmesi için www.tim.org.tr web sitesinden geniş kapsamlı bir anket açan TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, 10 Ocak salı günü konuyla ilgili İstanbul'da basın toplantısı düzenleyecek.

Toplantıda, Doç. Dr. Osman Can da yeni anayasa sürecine yönelik anket uygulaması ile ilgili bilgi verecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir