21 Ağustos 2026
Altın 7006.23
BIST 14396.54
Dolar 48.0425
Euro 56.2364
Sterlin 65.3104
Ankara 17°C

Tır Sürücüsü, Kapıkule Sınır Kapısında Hayatını Kaybetti!

Tır Sürücüsü, Kapıkule Sınır Kapısında Hayatını Kaybetti!
Almanya'nın Hamburg kentinden Irak'a giden Ahmet Bayram isimli TIR sürücüsü, Kapıkule Sınır Kapısı'nda geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Kapıkule'de aracını sınır kapısı içindeki TIR parkına çeken Bayram, arkadaşlarıyla bir araya geldikten bir süre sonra sendelemeye başladı. Durumu gören diğer sürücü arkadaşları araçlarından inerek yardımcı olmaya çalıştı.

Bayram'ın kendisini toparlaması üzerine arkadaşları peronlardaki araçlarına inerek ilerlemeye başladı. Biraz daha ilerleyen Ahmet Bayram aniden yere yığıldı. Bunun üzerine arkadaşları durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

TIR sürücüsüne ilk müdahale, Kapıkule Gümrük Sahası içerisinde hazır bekleyen sağlık görevlileri tarafından yapıldı. Daha sonra 112 Acil Servis ve sağlık ekipleri gelerek sürücüye müdahale etti.

Ancak ekiplerin yaptığı tüm müdahalelere rağmen 63 yaşındaki TIR sürücüsü kurtarılamadı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir