14 Ocak 2026
Altın 6393.85
BIST 12433.5
Dolar 43.1819
Euro 50.352
Sterlin 58.1239
Ankara -2°C

Tır Üzerindeki Sac Rulosu Yola Düştü

Tır Üzerindeki Sac Rulosu Yola Düştü
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yolda seyreden tır üzerindeki rulo sac düştü

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yolda seyreden tır üzerindeki rulo sac düştü. Rulonun olay yerinden araçların geçmediği anda düşmesi olası bir faciayı önledi.

Olay, Gülüç 14 Katlılar kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Ereğlİ Demir ve Çelik Fabrikalarından iki adet rulo sacı yükledikten sonra sac dilme fabrikasına gitmek için yola çıkan 67 TH 060 çekici 34 UN 0937 dorse plakalı tır sürücüsü İsmail Erdem, 14 Katlar kavşağına geldiğinde direksiyon hâkimiyetini kaybederek kaldırıma çıktı. Bu esnada dorsede bulunan 10 tonluk rulo saclardan bir tanesi yola düştü. Rulonun düşme anından yoldan herhangi bir aracın geçmemesi ise olası bir faciayı önledi. Olayın meydana gelmesinin ardından Gülüç Polis karakoluna bağlı ekipler yolda önlem aldı. Yola düşen rulo sac Ereğli Demir ve Çelik Fabrikalarından gelen forklift ile yeniden TIR’ a yüklendi.

Çevre halkı yaşanan bu olayın ilk olmadığını daha öncede bu tür olayların yaşandığını belirterek Fabrikadan çıkış yapan TIR’ların üzerinde bulunan ruloların ona on olarak tabir edilen tahtalarla sabitlenmeye çalışılmasının her an bir facianın yaşanacağının sinyallerini verdiğini ve buna bir önlem alınması gerektiğinin altını çizdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir