07 Ağustos 2026
Altın 6539.35
BIST 13798.82
Dolar 47.6907
Euro 54.9786
Sterlin 64.0288
Ankara 19°C

Toplu Ulaşımda Çalışan Şoförlere Öfke Ve Stres Kontrolü Eğitimi

Toplu Ulaşımda Çalışan Şoförlere Öfke Ve Stres Kontrolü Eğitimi
Antalya'da toplu ulaşımda görev yapan şoförlere ‘güvenli sürüş teknikleri, etkili iletişim, öfke ve stres kontrolü ve denetim’ eğitimi verildi.

Antalya'da toplu ulaşımda görev yapan şoförlere ‘güvenli sürüş teknikleri, etkili iletişim, öfke ve stres kontrolü ve denetim’ eğitimi verildi.

Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Otobüsçüler Esnaf Odası tarafından düzenlenen seminerde ulaşım esnafının gün içerisinde karşılaştıkları zorluklara nasıl tepki vermeleri gerektiği öğretildi. İnsan odaklı iş yapan sürücülere öfke kontrolünün yanı sıra, can güvenliğini göz önünde bulundurarak güvenli sürüş teknikleri de anlatıldı. Seminerin ardından eğitime katılan ulaşım esnafına sertifika verildi.

        Sertifika törenine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, çağdaş toplumun en temel temsilcisinin eğitilmiş insan olduğunu ifade etti. Eğitimin şoförlerin yanı sıra Antalya halkı ile yerli ve yabancı turistlere de fayda sağlayacağını belirten Akaydın, ayrıca seminerin insan ilişkileri açısından önem taşıdığını kaydetti.

Antalya Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı Mehmet İnce de bazı ulaşım esnafı tarafından yapılan yanlış hareketlerin toplumda tüm sürücüler mal edildiğini kaydetti. İnce, kurslar bundan sonra da devam edeceğini söyledi.
CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir