28 Aralık 2025
Altın 6251.616
BIST 11294.37
Dolar 42.8797
Euro 50.4894
Sterlin 57.8663
Ankara -1°C

Toprak Altında Kalan 2 İşçi Hayatını Kaybetti

Toprak Altında Kalan 2 İşçi Hayatını Kaybetti
Samsun’un Çarşamba ilçesinde, kanalizasyon çalışmasında kepçe tarafından çukur açılması sırasında meydana gelen toprak çökmesi sonucu 2 işçi olay yerinde hayatını kaybetti.

Samsun’un Çarşamba ilçesinde, kanalizasyon çalışmasında kepçe tarafından çukur açılması sırasında meydana gelen toprak çökmesi sonucu 2 işçi olay yerinde hayatını kaybetti.

Gazi Mahallesi Şehit Er Hakan Altıkatlıoğlu Sokak üzerinde Çarşamba Belediyesi’nin kanalizasyon işini taşeron olarak yapan bir firmanın ekibi, sokak üzerinde patlak olan kanalizasyon borusunu değiştirmek için yaklaşık 2,5 metre derinliğinde bir çukur açtı.

İşçilerden 43 yaşındaki Adem Öztürk ve 25 yaşındaki Bayram Demir, çukura inerek çalıştığı sırada kayan toprağın altında kaldı. Torak kayması sonucu Öztürk tamamen toprak altında kalırken, Demir ise boynuna kadar toprağa gömülü kaldı.

Diğer iki işçinin de son anda kurtulduğu ve toprak kayması sonucu ana su borusunun da patladığı çukura bir taraftan da su dolması sonucu işçiler Adem Öztürk ve Bayram Demir kurtarılamayıp olay yerinde hayatını kaybetti. Acı haberi duymalarının ardından olay yerine gelen işçi yakınları ise sinir krizi geçirdi.

Çarşamba İtfaiye ekipleri ve Samsun Arama ve Kurtarma Ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu, çıkarılan iki işçinin cansız bedeni cenaze aracına konularak Çarşamba Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

CİHAN

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir