Topraksız serada yetiştirdikleri domateslerin fidanlar ekildikten sonra 75 gün içerisinde hasada başladıklarını belirten Ali Osma, gelişmelerden memnun olduklarını ve ilk hasatta beklediklerinin üzerinde bir verim aldıklarını söyledi.
Ali Osma, bunun bir başlangıç olduğunu ve şu an 5 dönümlük sera için çalışmalara başladıklarını belirterek, seracılığı üreticilere tavsiye ettiklerini anlattı.
Yetiştirdikleri domateslerin doğal olduğunu belirten Kimya Mühendisi Rıza Yıldız, "Bu mevsimde yetişen dometeslerle arasında çok fark var. Bunu hem tadından hem de kokusundan anlamak mümkün." diye konuştu.
İlk ürünü 1,5 liraya toptan sattıklarını belirten Yaşar Soylu, fiyattan memnun olduklarını ifade ederek, ilerleyen günlerde bu fiyatların daha da yükseleceğini vurguladı. (CİHAN)

