21 Ağustos 2026
Altın 7012.46
BIST 14396.54
Dolar 48.0485
Euro 56.1914
Sterlin 65.5954
Ankara 17°C

Toptancı Sebze ve Meyve Halinin Temeli Atıldı!

Toptancı Sebze ve Meyve Halinin Temeli Atıldı!
Kırşehir Belediyesi'nce ihalesi yapılan toptancı sebze ve meyve halinin temeli atıldı.

Organize Sanayi Bölgesi'ne yapılacak hal binası bu yılın sonunda tamamlanarak Kırşehirlilerin hizmetine sunulacak. 2 bin 360 metre kare alana inşa edilecek toptancı sebze ve meyve halinde kafeterya, toplantı salonu, bekçi ve kalacak görevli odası, kantar, parklar, kamyon otoparkları ve soğuk hava deposu bulunacak.

Temel atma törenine Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden, AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Selahattin Salman, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Müfit Göçen, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Yaşar Bahçeci, şehri yeniden yapılandırarak, modern bir Kırşehir oluşabilmesi için seçim döneminde verdiği sözlerden birisini daha hayata geçirdiklerini söyledi. Başkan Bahçeci, "Hal binası hızlı bir şekilde bitirilmesi ile vatandaşlarımız taze, ucuz ve kaliteli sebze ve meyve yeme fırsatı bulacak." diye konuştu.

Vali Erden ise yapılacak hal binasının hayırlı olması temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından baretlerini takan protokol üyeleri dualar ederek, inşaatın temeline ilk harcı attı. Tören daha sonra yapılan ikramla sona erdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir