17 Aralık 2025
Altın 5939.326
BIST 11314.84
Dolar 42.7189
Euro 50.1673
Sterlin 57.0809
Ankara 8°C

Trabzonspor Kayseri Maçına Hazırlanıyor

Trabzonspor Kayseri Maçına Hazırlanıyor
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında pazar günü kendi sahasında Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor..

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında pazar günü kendi sahasında Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Janko, Bamba, Colman ve Soner katılmadı. Bordo - mavili futbolcular ilk 15 dakikada basına açık olan antrenmanda kondisyona dayalı bir çalışma gerçekleştirdi.

ONUR’UN DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI

Bu arada, antrenman öncesi Trabzonspor’un başarılı kalecisi Onur Recep Kıvrak için doğum günü kutlaması yapıldı.

25 yaşına giren Onur, arkadaşlarının alkışları arasında kendisi için hazırlanan pastayı kesti. Deneyimli kaleciyi pastasından ilk dilimi ise kaptan Tolga Zengin yedirdi. Onur, daha sonra teknik heyet ve takım arkadaşlarının tebriklerini kabul etti.
CİHAN

Trabzonspor, Kayseri maçına hazırlanıyor

Trabzonspor, Kayseri maçına hazırlanıyor

Trabzonspor, Kayseri maçına hazırlanıyor

Trabzonspor, Kayseri maçına hazırlanıyor

Trabzonspor, Kayseri maçına hazırlanıyor

Trabzonspor, Kayseri maçına hazırlanıyor

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir