
Trabzonsporlu Serkan, Fenerbahçe Maçıyla Çıkışa Geçmek İstediklerini Söyledi
Trabzonsporlu futbolcu Serkan Balcı, bulundukları konumun canlarını acıttığını belirterek, Fenerbahçe maçıyla çıkışa geçmek istediklerini söyledi.
Trabzonsporlu futbolcu Serkan Balcı, bulundukları konumun canlarını acıttığını belirterek, Fenerbahçe maçıyla çıkışa geçmek istediklerini söyledi.
Tecrübeli futbolcu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde idman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Fenerbahçe maçının kötü gidişata dur demenin zamanı olduğunu ifade eden Serkan, “Bu maçı kazandığımız taktirde çok şeye kazanacağımızı düşünüyorum. Çünkü bulunduğumuz konum bize yakışmıyor. Bunun için herkesten de özür diliyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu konumu düzelteceğiz.” dedi.
Zorlu maç öncesi bordo-mavili taraftarlardan da destek isteyen başarılı futbolcu, şöyle seslendi:
“Taraftarlarımızın bizi gerçekten desteklemelerini istiyoruz. Çünkü geçmişte yaşanmış olaylar var, burada kaybettiğimiz maç var. Onu da nasıl kaybettiğimiz ortada. Bu nedenle kötü şekilde tezahürat yapmalarını istemiyoruz. Çünkü bundan Trabzonspor zarar görüyor. Sağduyulu olmalarını istiyoruz. Futbolda iyi günler de kötü günler de var. Her durumda bizi sonunu kadar desteklemelerini istiyoruz. İnşaallah bu maçta onların da desteği ile iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum.”
Serkan, teknik direktör Tolunay Kafkas’ın ‘gergin atmosferden rakiplerinin faydalandığı’ açıklamalarına da takım olarak katıldıklarını dile getirdi. Yaşanan olaylar nedeniyle müsabakanın çok fazla durduğuna işaret eden tecrübeli oyuncu, sözlerine şöyle devam etti:
“Maç o kadar çok duruyor ki, konsantrasyonunun kaybedebiliyorsun. Bir anlık dalgınlıkta da gol yiyebiliyorsun. Biz bunu geçen sene yaşadık. Tabi ki mağlubiyet bizim suçumuz, çünkü sahana oynayan biziz. Ama taraftarlardan da sadece bizi desteklemelerini ve provakasyonlara gelmemelerini istiyoruz. Futbolcular olarak bir müsabakanın öneminin bilincindeyiz. Sahada elimizden geleni yapacağız. Taraftarımız bu konuda endişelenmesin.”
Kazanmak için takım halinde mücadele etmek gerektiğinin altını çizen Serkan, iyi mücadele edilmediği ve koşulmadığı sürece maç kazanmanın zor olduğuna dikkat çekti. Hakem kararlarıyla ilgili konuşmak istemeyen deneyimli futbolcu, “Bizim ilk önce kendi içimizdeki mücadele gücümüzü artırmamız lazım. Sahada her şeyi yaptıktan sonra hakemlerle ilgili konuşmak lazım. Çünkü bulunduğumuz konum nedeniyle canımız acıyor ve artık bir şeyler yapmak istiyoruz. İnşallah Fenerbahçe maçıyla bir çıkıya geçer ve güzel işler yaparız. Hakem kararlarını da ondan sonra konuşuruz.” dedi.
Serkan Balcı, sezon sonu sözleşmesinin biteceğinin hatırlatılması üzerine de bunun için şimdiden konuşmaya gerek olmadığı, önce Trabzonspor’u hak ettiği konuma taşımalara gerektiğini sözlerine ekledi.
CİHAN
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.