Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü "Trafik Güvenliğinde Yeni Açılımlar, Medetler ve Çözüm Projeleri" kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Denetimlerini etkin bir şekilde sürdüren ekipler Ağustos ayı içerisinde yaptıkları trafik uygulamaları kapsamında, il genelinde 20 bin 53 aracı kontrol etti. 5 bin 7 araç sürücüsüne toplam 3 milyon 521 bin 541 TL ceza kesilirken, 720 araç da trafikten men edildi. 208 araç sürücüsünün de mahkemeye sevk edildiği denetimlerde, alkollü araç kullanan, hız ihlali yapan sürücülere de gerekli işlemler uygulandı.
İl merkezinde de toplam 3 bin 868 araç kontrol eden ekipler, bin 986 araç sürücüsüne 287 bin 630 TL civarında idari para cezası uyguladı.
Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, bu uygulamaların sağlıklı ve güvenli bir trafik ortamının oluşturulması amacıyla yapıldığını ve kararlılıkla da devam edeceğini bildirdi. (CİHAN)