1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Trafikte bayram dönüşü yoğunluğu
Trafikte bayram dönüşü yoğunluğu

Trafikte bayram dönüşü yoğunluğu

10 günlük bayram tatilinin bitişine doğru, trafikteki yoğunluk da arttı. İstanbul'a doğru giden yolların yanı sıra Kırıkkale ve tatil beldelerinde de trafik var. Tekirdağ-İstanbul karayolunda oluşan yoğunluk da devam ediyor..

A+A-

Kurban Bayramı tatilinin ardından Tekirdağ-İstanbul karayolunda oluşan yoğunluk devam ediyor..

10 günlük Kurban Bayramı tatili nedeniyle Trakya ve güzergahındaki iller tatilci akınına uğradı. Bayramın bitimine 1 gün kala erken dönmeye başlayan tatilciler, dün akşam saatlerinde Tekirdağ-İstanbul Karayolunda yaklaşık 20 kilometre araç kuyruğu oluşturdu. Trafik yoğunluğu bugünde devam ederken, yer yer araç kuyruğu yaşandı. 

Öte yandan zaman zaman maddi ve hafif yaralanmalı kazalar da meydana gelirken, İl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri herhangi bir olumsuzluğa karşı denetimlerine devam etti.

Trafik yoğunluğunun gece geç saatlere kadar sürmesi bekleniyor.ç

Tatil dönüşü yoğunluğu TEM'de bitmiyor!

Kurban Bayramı tatili nedeniyle memleketlerine giden tatilcilerin TEM otoyolundaki dönüş çilesi, gece saatlerinde de bitmedi. 

Kurban Bayramı tatili nedeniyle araçlarıyla memleketlerine giden tatilcilerin dönüş çilesi son günün gecesinde devam ediyor. 3. günü sabahında Ankara'dan İstanbul yönüne erken saatlerde başlayan trafik, tatilin son günü olmasına rağmen gece saatlerinde de bitmedi. Kocaeli TEM otoyolunda tatilcileri taşıyan araçların oluşturduğu yoğunluk nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Yaklaşık 2 gün süren dönüş çilesinin gece ilerleyen saatlerde bitmesi bekleniyor.

Otogar’da uzun kuyruk

10 günlük Kurban Bayramı tatilinin ardından evlerine dönen araçlar, trafikte yoğunluğa neden oluyor.

Esenler'deki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda dönüşler nedeniyle yoğunluk yaşanıyor.  Vatandaşları taşıyan otobüsler, otogar girişlerinde uzun kuyruklar oluşturdu. Öte yandan yolcu bırakmak ve almak için otogara gelen vatandaşlar ile ticari taksilerin de otogar girişlerini kilitlediği görüldü. Yollardaki trafik yoğunluğu nedeniyle uzun süre trafikte kaldıklarını dile getiren vatandaşlar, otogarda ise servis beklemekten yakındı. Güvenlik güçleri otogar içinde önlem alırken, otobüslerin peronlar dışında yolcu indirmelerine izin verilmedi.

Topçular İskelesi’nde yoğunluk

İstanbulluların bir kısmı, trafiğe takılmamak için dönüşlerini Kurban Bayramı'nın üçüncü ve dördüncü gününe göre ayarladı. Bayram dönüşlerini son güne bırakan İstanbullular, Yalova’da hem karayolunda, hem de İDO’ya ait Topçular İskelesinde yoğunluğa neden oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.