Bahçelievler'de okul çıkışı Bağcılar-Zeytinburnu seferini yapan tramvayın çarpması sonucu ağır yaralanan Kemal Hasoğlu Lisesi öğrencilerinden Buket Bulut Bğcılar Devlet Hastanesi'ne, Didem Dinçsoy Bahçelievler Özel Hizmet Hastanesi'ne, Denis Tekin ise Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan öğrencilerden Denis Tekin bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Didem Dinçsoy'un da hayatını kaybettiği belirtildi ancak daha sonra yoğun bakımda olduğu bilgisi alındı.
Bu arada kaza haberini alarak hastaneye akın eden Denis Tekin'in arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Öğretmenleri de acı haberle yıkıldı. Daha sonra hastaneye Tekin'in annesi ve teyzesi geldi. Yeğeninin öldüğüne inanamayan teyzesi bayıldı. Acil servise alınan kadın güçlükle sakinleştirilebildi. Annesi Gülcan Tekin ise sinir krizleri geçirdi. "Oğlumu gösterin bana" diye feryad eden kadın, acil servise gelen ambulanslarda oğlunu aradı.
Polisin resmi işlemleri tamamlamasının ardından Denis Tekin'in cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.