1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ttk Genel Müdürü Kutlu: Erzurum Osb İle İşbirliğine Hazırız
Ttk Genel Müdürü Kutlu: Erzurum Osb İle İşbirliğine Hazırız

Ttk Genel Müdürü Kutlu: Erzurum Osb İle İşbirliğine Hazırız

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Abdullah Kutlu, 1’inci Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Ergüney’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

A+A-

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Abdullah Kutlu, 1’inci Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Ergüney’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Genel Müdür Kutlu, Erzurum OSB ile her türlü işbirliğine ve beraber çalışmaya hazır olduklarını belirtti.

Erzurum Tarım Fuarı'nın açılışına katılmak üzere Erzurum’a gelen Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Abdullah Kutlu, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Ergüney’i ziyaret etti. Ergüney’e yeni görevinde başarılar dileyen ve “hayırlı olsun” diyen Kutlu, Erzurumlu üreticilere ve çiftçilere kooperatif olarak en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi. TTK’ya ait sanayi kuruluşları olduğunu anımsatan ve Türkiye genelinde 14 şirket ile 20’nin üzerinde fabrikalarının bulunduğunu söyleyen Genel Müdür Kutlu, “Bizim de bir tarafımız sanayinin içinde. Sanayicilerimizle bu bağlamda işbirliğimiz devam edecek. Erzurum OSB ile de her türlü işbirliğine ve beraber çalışmaya hazırız. Erzurum’da tarım ve hayvancılığın gelişmesi adına her zaman hizmete hazırız” dedi.

TEŞEKKÜR PLAKETİ VERDİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren OSB Başkanı Ergüney ise, tarım ve hayvancılığın diğer bir kolunun da sanayicilik olduğunu anımsattı. Tarımın sanayiye dönüştürülmesiyle daha olumlu işler yapılabileceğini vurgulayan Ergüney, geçmiş yıllarda kapatılan Tarım Kredi Şubelerinin açılmasında büyük emeği geçen Kutlu’ya teşekkür etti ve plaket verdi.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.